Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Чи користувались Ви послугами КМКЛ №6?
Всього відповідей: 70

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 14 » Понад 200 лікарів з усього світу обмінялись сучасним досвідом в анестезіології
16:33
Понад 200 лікарів з усього світу обмінялись сучасним досвідом в анестезіології
"Розробка та впровадження новацій в анестезіології підвищує якість надання медичної допомоги. Зараз, коли в області реалізується проект підвищення якості роботи швидкої допомоги, перед медичною спільнотою Дніпропетровщини сьогодні стоїть завдання впровадити найсучасніші розробки анестезіології. Адже часто саме від кваліфікованої роботи анестезіологів та лікарів "швидкої" залежить порятунок життя та здоров'я пацієнтів", - сказала під час науково-практичної конференції з питань анестезіології начальник головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

Науково-практична конференція пройшла 8 - 9 вересня на базі Дніпропетровської державної медичної академії, і присвячена актуальним питанням анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів. Конференція зібрала понад 200 лікарів з України, Німеччини та Росії.

На конференції обговорювалися питання надання анестезіологічної допомоги дітям та дорослим і використання інтенсивної терапії у всіх галузях медицини. Зокрема, науковці висвітлили особливості знеболювання та інтенсивної терапії у вагітних; питання анестезії та інтенсивної терапії у новонароджених; сучасні напрямки діагностики та інтенсивної терапії у дітей; сучасні принципи анестезії в трансплантології тощо.

"Проведення таких конференцій допомагає лікарям різних країн ефективно співпрацювати та разом розвивати медицину. Важливо, що наша зустріч проходить у Дніпропетровській області, яка є пілотним регіоном у реформуванні системи охорони здоров'я і показує у цьому процесі високі результати. Застосування найсучасніших та ефективних методів лікування забезпечить якісну медичну допомогу пацієнтам і забезпечить успішне проведення модернізації охорони здоров'я", - відзначив голова Асоціації анестезіологів Україні Фелікс Глумчер.

Довідково:

За 25 років існування кафедри анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів факультету післядипломної освіти Дніпропетровської державної медичної академії навчалися 16 клінічних ординаторів, понад 350 лікарів-інтернів. На циклах загального та тематичного вдосконалення, передатестаційних циклах підвищили свою професійну кваліфікацію понад 7,5 тисяч лікарів-курсантів.

Прес-служба МОЗ України

Переглядів: 739 | Додав: ZJulia | Теги: Валентина Гінзбург, анестезіологія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: