Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Чи користувались Ви послугами КМКЛ №6?
Всього відповідей: 70

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Серпень » 29 » Первомайська лікарня отримала грант японського уряду
10:58
Первомайська лікарня отримала грант японського уряду
Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня стала переможницею грантового проекту багатовекторної програми допомоги японського уряду "Кусаноне", згідно з яким для служби допомоги під час пологів придбано на 678 тис. 640 грн нової апаратури. Наразі реанімаційну апаратуру для виходжування немовлят з дуже низькою масою тіла уже встановлено.

"Перемога, отримана в грантовому проекті японського уряду "Кусаноне", — це результат наполегливої праці практично всього колективу медпрацівників, — озвучила на початку заходу заступник начальника обласного управління охорони здоров'я Ірина Шамрай, — і те, що її отримала саме Первомайська лікарня, є цілком закономірно. Адже цей заклад — один із кращих в області, а його працівники — активні учасники багатьох конкурсних проектів. Сподіваюся, що тепер, коли з'явилася нова реанімаційна апаратура для немовлят, медпрацівники зможуть вирішувати доволі складні проблеми на якісно новому рівні".

Спеціально для первомайських медиків був проведений майстер-клас з питань експлуатації нової апаратури: принципи роботи пульсоксиметра, апарату вентиляції легень, кювезу, апарату для нагляду за серцебиттям дитини під час пологів, завдяки яким медики матимуть можливість виходжувати недоношених дітей.

На презентаційному навчанні побували заступник начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Ірина Шамрай, міський голова Людмила Дромашко, її заступник з охорони здоров'я та гуманітарних питань Наталія Толста, головний лікар центральної міської лікарні Костянтин Некрасенко, завідуючі відділеннями міської лікарні та працівники пологового будинку.

"Такі заняття, - додав головний лікар Костянтин Некрасенко, - матимуть циклічність і відповідатимуть існуючій програмі. Вони проходитимуть або на базі обласної дитячої лікарні, або на базі передової гінекологічної служби міста Житомира. Головне — бажання, — наголосив він, — а знання прийдуть обов'язково. Ми щиро вдячні японському уряду за дотримання свого слова і вчасне виконання умов грантового проекту. Відверто кажучи, я не думав, що після японської трагедії наш проект буде фінансуватися. Хотів би також подякувати всьому персоналу, який працював над цим грантом, міській владі, яка брала активну участь у підготовці документів".

Всі, хто був присутній того дня в пологовому будинку, мали можливість на власні очі побачити "ноу-хау". Ця подія довела, що для досягнення позитивного результату необхідно просто мати бажання та цілеспрямованість. Це, власне, і довели первомайські медики.

Прес-служба МОЗ України

Переглядів: 723 | Додав: ZJulia | Теги: начальника управління охорони здоро, Первомайська центральна міська бага, Кусаноне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: