Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Чи користувались Ви послугами КМКЛ №6?
Всього відповідей: 70

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 7 » Напередодні різдвяних свят Міністр охорони здоров’я України відвідав лікарню ОХМАТДИТ
13:23
Напередодні різдвяних свят Міністр охорони здоров’я України відвідав лікарню ОХМАТДИТ
«Питання охорони здоров’я матерів та дітей є пріоритетними для держави. Президент України nullпоставив перед нами завдання щодо зниження дитячої та материнської смертності і ми будемо його виконувати. В минулому році ми розпочали розбудовувати та оснащувати медичні заклади, в першу чергу, які надають медичну допомогу дітям та матерям , і в цьому році ми продовжимо цю роботу – у нас великі плани та завдання», - зазначив Міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко, який напередодні різдвяних свят завітав до лікарні «ОХМАТДИТ», щоб привітати маленьких пацієнтів, їх батьків та медичних працівників зі святами, а також ознайомитися з ходом будівництва нового корпусу та відвідати відділення онкогематології.

Міністр розпочав візит до Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» з відвідання будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу лікарні, яке розпочалося у минулому році та набирає обертів. Міністр поспілкувався з будівельниками, які запевнили, що роботи ведуться за графіком і темпи знижатися не будуть. Зі свого боку Міністр запевнив, що необхідні кошти на будівлю будуть виділені. Гарантією цього є постійна увага керівництва країни до будівництва нового корпусу. Прем’єр-міністр України тримає на контролі даний об'єкт та його фінансове забезпечення, про що він неоднаразово наголошував.

Олександр Аніщенко привітав зі святом маленьких пацієнтів, їх батьків та медиків лікарні, які зібрались в актовій залі на новорічне шоу з Дідом Морозом та Снігуронькою. «Сьогодні йдуть, мабуть, наші найулюбленіші свята – Новий рік та Різдво Христове! І де б ви не знаходились в ці казкові дні, Дід Мороз та Снігуронька все одно прийдуть до вас привітати та подарувати подарунки», - сказав Міністр, звертаючись до дітей. Він побажав дітлахам швидкого одужання та міцного здоров’я, а Дід Мороз та Снігуронька подарували маленьким пацієнтам іграшки та веселе святкове шоу.

Міністр також завітав у відділення онкогематології, де для маленьких пацієнтів, які не змогли бути присутніми у залі на шоу, проводилася гра «Лікарня для ведмежат», де малята пробували себе у ролі лікарів. Волонтери ГО «Всеукраїнське лікарське товариство» грали з дітьми, вчили лікувати ведмедиків, робити їм уколи та перев’язки. Окрім того, Олександр Аніщенко поспілкувався з лікарями щодо кадрових питань, підвищення мотивації лікарів, забезпечення хворих ліками тощо.


Прес-служба МОЗ України


Переглядів: 894 | Додав: ZJulia | Теги: Олександр Аніщенко, онкогематологія, ОХМАТДИТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: