Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Чи користувались Ви послугами КМКЛ №6?
Всього відповідей: 70

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 28 » Міжнародні експерти поділилися досвідом у боротьбі з медичними помилками
12:49
Міжнародні експерти поділилися досвідом у боротьбі з медичними помилками
"Цього року Україна головувала у Раді Європи, і зі своїм завданням вона блискуче впоралась: це і проведення тут, у Києві, міжнародної наради "Право дитини на здоров'я", і виступи на 9-й Європейській міністерській конференції з питань охорони здоров'я у Лісабоні". Про це повідомив Генеральний директор з питань соціальної згуртованості Ради Європи Олександр Владиченко під час відкриття двохденного семінару "Національний план з безпеки пацієнтів: навчання як рушійна сила безпеки медицини". За словами Олександра Владиченка, це свідчить про високий рівень прав дітей в Україні. "Мета цього семінару - поділитися з українськими колегами європейським досвідом в боротьбі з лікарськими помилками", - додав він.

В свою чергу Начальник Управління контролю якості медичних послуг МОЗ України Ольга Худошина наголосила, що головним завданням, яке ставить перед собою Міністерство - є безпека пацієнтів та доступ до якісних медичних послуг.

Даний семінар проходить уже вдруге та проводиться спільно Міністерством охорони здоров'я України, Радою Європи та ГО "Рада захисту прав та безпеки пацієнтів". Захід спрямований на обмін досвідом в питаннях "лікарських помилок" задля створення Національного плану дій з безпеки пацієнтів. Створення та впровадження даного плану дозволить покращити здоров'я громадян, створити більш безпечні умови надання медичної та запобігати медичним помилкам.

Прес-служба МОЗ України

Переглядів: 742 | Додав: ZJulia | Теги: Рада захисту прав та безпеки пацієн, Право дитини на здоров'я, Ольга Худошина, Олександр Владиченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: